BOĞAZLIYAN MYO, MİMARİ RESTORASYON BÖLÜMÜ TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Bölüm Başkanlığı Kayseri Ağırnas’ta bulunan Mimar Sinan Evi’ne teknik gezi düzenledi.

BOĞAZLIYAN MYO, MİMARİ RESTORASYON BÖLÜMÜ TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

Mimari Restorasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ertan Şehit, bölüm öğrencileri ve akademik personelin katıldığı gezi programı kapsamında restorasyonu yapılmış yapı incelenip değerlendirilerek öğrencilere ve akademik personele yapı ve uygulanan restorasyon yöntemleri hakkında bilgi verildi.

Mimari Restorasyon bölümü öğrencileri ve akademik personeli teknik gezinin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kocakaya ve Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilisi Alper Yıldız’a teşekkür etti.

4.1.2019 09:32