HAYIRSEVER İŞ İNSANI BİLAL ŞAHİN’E ÜNİVERSİTEMİZE YAPMIŞ OLDUĞU KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR PLAKETİ

Hayırsever iş insanı Bilal Şahin, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak ve senato toplantısına onur konuğu olarak katılmak üzere üniversitemizi ziyaret etti.

Yozgat’a çok sayıda eser kazandırmasının yanında eğitim alanında da Yozgat Bozok Üniversitesi’ne modern bir İlahiyat Fakültesi binası ve uygulama cami yaptırarak bağışlayan hayırsever iş insanı Bilal Şahin’e üniversitemize sağladığı katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ’NİN İSMİNİN BİLAL ŞAHİN İLAHİYAT FAKÜLTESİ OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİ ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSU TARAFINDAN KABUL EDİLDİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ başkanlığından yapılan ve tek gündem maddesinin görüşüldüğü senato toplantısında, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’nin isminin Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Senato toplantısı sonrası konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Hayırsever iş insanı Bilal Şahin Bey’in geçmişten bugüne üniversitemize çok önemli katkıları var. İlahiyat Fakültesi binası ve uygulama camii ile diğer katkıları için kendilerine müteşekkiriz. Biz de üniversite yönetimi olarak Bilal Şahin Bey’e üniversitemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etmek amacıyla üniversitemize davet ettik. Kendileri bizleri kırmayarak geldiler teşekkür ediyorum.” dedi.

Hayırsever iş insanı Bilal Şahin tarafından yaptırılarak üniversitemize bağışlanan İlahiyat Fakültesinin isminin Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi olarak değişilmesine ilişkin üniversite senatosundan oy birliği ile karar verildiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Biz bu kararımızı YÖK’e sunacağız. YÖK’ten gelecek karara göre İlahiyat Fakültesi’nin ismi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi olarak resmi hale gelecek ”dedi.

ÜNİVERSİTEMİZ HASTANESİNE KURULACAK DİYALİZ MERKEZİNE HAYIRSEVER İŞ İNSANI BİLAL ŞAHİN’DEN DESTEK

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kurulması planlanan diyaliz merkezine hayırsever iş insanı Bilal Şahin cihaz desteğinde bulundu.

Tıp Fakültesi ve Araştırma Uygulama Hastanesi’nde diyaliz merkezinin olmadığını ve acilen kurulması gerektiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Hayırsever iş insanı Bilal Şahin, hastanemizde kurmayı planladığımız diyaliz merkezine başlangıç yaparak cihaz desteğinde bulundu.  Bu merkezi kendi imkânlarımız ile kurmamız imkânsızdı. Bilal beyin bu girişimi bize cesaret verdi. Biz de kendi imkânlarımız ile iki cihaz alımı yapacağız.  İnşallah en kısa sürede diyaliz merkezini kurarak halkımızın hizmetine sunarız. Bilal Bey’in bu katkısı ile hastanemizde kuracağımız diyaliz merkezi hem eğitim amaçlı hem de hasta tedavisinde kullanılacak. Bilal Şahin Bey’e önemli katkılarından dolayı üniversitemiz adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Hayırsever iş insanı Bilal Şahin’de  “Ben yaptığım tüm yatırımları Allah razısı için yapıyorum.  Yozgat Bozok Üniversitemize İlahiyat Fakültesi ve uygulama camii yaptırarak bağışladım. İlahiyat Fakültesi isminin Bilal Şahin Fakültesi olarak değiştirilmesi yönünde üniversite senatosunun aldığı karardan dolayı başta Rektörümüz ve Üniversite Senato Üyelerine teşekkür ediyorum. Üniversite Hastanesi’ne diyaliz merkezi kurulması yönünde Rektör Bey’in bir talebi oldu. Ben de gerekli çalışmaları yaparak merkezin kurulması için cihaz alımını yaptım. Bu tür katkıları yapmak benim görevim.  Kurulacak diyaliz merkezi Yozgatımıza, üniversitemize ve halkımıza hayırlı olsun. İnşallah insanlar burada şifa bulur.” diye konuştu.

HAYIRSEVER İŞ ADAMI BİLAL ŞAHİN REKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Yozgatlı Hayırsever iş adamı Bilal Şahin,  Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş adamı Bilal Şahin’e teşekkür etti.

12.7.2019 11:10