ÖĞRENCİLERİMİZ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ÖDÜLÜ İLE TEKNOFEST’TE ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİL ETTİ

TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasında Türkiye Üçüncülüğü derecesini alan öğrencilerimiz TEKNOFEST’te Üniversitemizi temsil etti.

TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Türkiye Üçüncülüğü derecesini alan Tıp Fakültemiz öğrencilerinden Arda Kaan Üner ve Betül Köklü 24-27 Eylül tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenen TEKNOFEST sergisine katılarak üniversitemizi başarı ile temsil etti.

Öğrencilerimizin hazırladığı gen tedavisi projesinin ödül ve plaketleri TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal tarafından verildi.

Üniversitemiz için büyük bir gurur vesilesi olan öğrencilerimizi ve proje danışmanı olan Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Dr. Öğretim Üyesi Enes Akyüz’ü tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “İnanmanın ve hedefe odaklanmanın neticesini öğrencilerimiz çalışmaları ile göstermiştir. Üniversitemizi TEKNOFEST’te başarı ile temsil etmelerinden dolayı öğrencilerimizi ve danışman Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

29.9.2020 16:45