REKTÖRÜMÜZ, AA'NIN "YILIN FOTOĞRAFLARI" OYLAMASINA KATILDI

REKTÖRÜMÜZ, AA'NIN

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, haber kategorisinde Muhammed Said'in "Suriye'de saldırının hedefi çocuklar", yaşam kategorisinde Halil Fidan'ın "Harran'da yaşam", spor kategorisinde ise Mustafa Yalçın'ın "Millilerden asker selamı" isimli çalışmasına oy verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, AA’nın düzenlediği güzel bir etkinliğe dahil olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Yılın fotoğraflarının hepsinin birbirinden değerli fotoğraflar olduğunu ve seçmekte zorlandığını ifade eden Rektörümüz, "Her fotoğrafın farklı anlamı vardı. Spor kategorisinde bazı fotoğraflara baktığımızda yeter ki iste engelli de olsan başaramayacağın şey yok. Fotoğrafların her birisi beni farklı noktalara taşıdı." dedi.

AA'nın hem ulusal, hem de uluslararası anlamda çok önemli görevler ifa ettiğini vurgulayan Rektörümüz şunları kaydetti:" AA ülkemizin, memleketimizin göz bebeği bir ajans, önemli bir haber kaynağı, güvenilir bir haber kaynağı. Bu haber kaynağı haberleriyle biranda dünya gündemini evlerimize taşıyor. Bu haberlerle de birçok şeyin farkına varıyoruz. Bunlarla belki yüreğimiz burkuluyor, belki seviniyoruz, belki üzülüyoruz ama bu haberlerle bir şeyleri fark ediyoruz. Dolayısıyla AA'nın objektif ve tarafsız haberleriyle güvenilir olması da bizim için önemli, AA bizim milli gururumuz. AA'nın uluslararası boyutta da çok büyük başarılara imza attığını biliyoruz, bundan sonra da atacağına inanıyorum."

12.12.2019 11:52