REKTÖRÜMÜZ AYÇ’DE YILIN EN’LERİ İÇİN OY KULLANDI

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ,  “AYÇ Okulları Yılın Enlerini Seçiyor” oylamasına katıldı.

Yozgat AYÇ Okul Müdürü Ahmet Fahri Yaşar ve yılın enleri projesinde yer alan öğrencilerle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı makamında ziyaret etti. Öğrencilerin kendi yaşadığı çevrede ve ülkede spor, sanat, edebiyat, sosyal sorumluluk, toplumsal ve çevresel saygı alanlarında belirledikleri kategorilerde yılın enlerini seçtikleri oylamada Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’da oyunu kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, öğrencilerin farkındalık adına düzenlemiş olduğu güzel bir etkinliğe dâhil olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

12.12.2019 12:12