REKTÖRÜMÜZ, ÇEKEREK SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ bu yıl ilk kez 124 öğrenci ile eğitim öğretim hayatına başlayan Çekerek Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Meslek Yüksekokulu konferans salonunda öğretim elemanları ve öğrencilerle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, öğrencilerin sorunları, talep ve önerilerini dinledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ yaptığı konuşmada Yozgat Bozok Üniversitesi ailesinin yeni fertleri olan Çekerek Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerini huzurlu şehir Yozgat ve huzurlu ilçesi Çekerek’ te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öğrencilerle bir araya gelmedeki hedeflerinin beklenti ve taleplerini dinlemek olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, varsa sorunları masaya yatırarak ortak fikir ve kanaatlerle çözüm üretmek istediklerini söyledi.

Konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Rektörümüz şunları söyledi: “Sağlık temelinde, nitelikli programlarda öğrenim görerek iyi bir meslek sahibi olacaksınız. Sağlık teknikeri olarak istihdam anlamında iş garantisiyle mezun olacaksınız. Bu anlamda avantajlısınız. Sizlerden isteğim öğrenci olmanın sorumlulukları ve gerekleri neler ise buna odaklanarak kendinize bir hedef belirleyin. İlk hedefiniz ön lisans programlarını bitirerek sağlık sektöründe aranan nitelikli ve donanımlı tekniker olmanızdır. Lakin asla bununla yetinmeyin. Alanlarınızla ilgili lisans tamamlamayı kendinize hedef olarak belirleyin. Sizin gibi meslek yüksekokulu bitirip akademisyen olan birçok örnek var. O açıdan sizler önemli bir yüksekokulda okuyorsunuz. Bu bir ayrıcalıktır; ve bunu fırsata çevirebilirsiniz. Unutmayın! Sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Sizlerin mutluluğu, memnuniyeti ve beklentileri bizim için çok önemli. Üniversite yönetimi ve yerel yönetimdeki paydaşlarımızla sizlerin mutluluğu ve memnuniyeti için var gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isteriz.” ifadelerini kullandı.

Rektörümüz konuşmasının sonunda: “Karşınıza çıkan sorunları aşmak için her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Akademik personelimiz, idari çalışanlarımız olarak kapımız her daim sizlere açık olacaktır” dedi.

Rektörümüz Prof.Dr. Ahmet Karadağ daha sonra öğrencilerin yurt, barınma olanakları ve yemek konuları hakkındaki taleplerini dinledi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Rektörümüz, çözüm önerileri hakkında öğrencilerle fikir alışverişinde bulundu.

9.10.2019 08:17