REKTÖRÜMÜZ, GÖREVE YENİ BAŞLAYAN AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL İLE TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, son üç ay içerisinde üniversitemizde göreve yeni başlayan akademik ve idari personel ile tanışma toplantısı düzenledi.

Senato  Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen ve Personel Daire Başkanı Salih İpek katıldı.

Göreve yeni başlayan akademik ve idari personellere yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Artık Yozgat Bozok Üniversitesi ailesinin birer ferdisiniz. Temenni ederim ki Yozgat Bozok Üniversitesi hayatınızda önemli bir dönüm noktası olur. Üniversite ailesi olarak adından söz ettiren, sürekli kendini yenileyen, topluma ve bölgesine katkı sunan, donanımlı bir başarı hikâyesini hep birlikte kaleme alacağız.” ifadelerini kullandı.

Rektörümüz konuşmasının devamında: “Üniversitemizi marka bir üniversite yapma gibi bir hayalim var. Bölgesinde; bölgesel kalkınmayı sağlayacak bir kimliğin oluşacağı bir üniversite haline getirmeyi hedefliyoruz. Sizlerin de aramıza katılımıyla daha da güçlenerek Yozgat Bozok Üniversitesi'ni marka bir üniversite haline getireceğiz. Amacımız; akademik anlamda sağlayacağınız bilimsel katkılarla ve idari anlamda katacağınız değerlerle, üniversitemizi bulunduğu yerden daha üst seviyelere taşımak.” şeklinde konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ toplantıda göreve yeni başlayan akademik personele yönelik olarak; akademik nosyonu hiçbir zaman bir kenara bırakmayan, tamamen akademik kafayla düşünen ve hareket eden, kurumuna bilimsel katkı sunan bir anlayışla hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

İdari personele yönelik de tavsiyelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ: “Sizler bizim için önemli potansiyellersiniz. İşinize odaklanın ve en iyisini yapmaya çalışın. Görev ve sorumlulukları dâhilinde katkı sunan, birleştiren, kaynaştıran, değer katan, üniversitemizi aidiyet duygusuyla benimseyen, önemseyen ve içselleştiren arkadaşlarımız bizler için her daim değerli olacaktır.” dedi.

Rektörümüz toplantının sonunda temel anlamda yönetimsel hedefleri, beklentileri ve yol haritası hakkında bilgiler vererek akademik ve idari personelimizin öneri ve taleplerini dinledi.

14.1.2020 13:45