REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. AHMET KARADAĞ SARIKAYA’DA BİR DİZİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu yıl 62 öğrenci ile ilk defa eğitim-öğretime başlayacak olan Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu için Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ Sarıkaya Kaymakamı Selami Işık ve Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’in makamında gerçekleştirilen görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Sarıkaya İlçemizde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun bu yıl öğrenci almasının kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğu ifade ettikten sonra, “Okulumuzun hem fiziki ve hem de genel durumu yerinde bir kez daha görmek ve öğrencilerimizin barınma ve ulaşım gibi temel ihtiyaçları hakkında fikir alıverişinde bulunmak ve çözüm üretmek amacıyla ilçemiz yöneticileri ile bir araya geldik.  İlçemizin yerel dinamiklerinden öğrencilerimizin sorunsuz bir şekilde eğitim ve öğretim hayatına başlayabilmeleri için gerekli taleplerimizi ilettik. Ümit ediyorum ki en kısa zamanda ilettiğimiz talepler karşılanır ”dedi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel de, "yıllardır beklediğimiz öğrencilerimiz bu yıl bizlerle birlikte olacak. İlçemiz için bu bir milattır.  Yerel yönetimler olarak öğrencilerimizin her türlü taleplerini karşılamak için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Onlar bizlere ailelerinin emaneti. Öğrencilerimiz ilçemizde en iyi şekilde ağırlayıp, sorunsuz bir şekilde eğitim ve öğretim hayatlarını sürdürmelerine olanak sağlayacağız " diye konuştu.

Görüşemeye  Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu idarecileri de katıldı.

3.9.2020 16:56