REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. AHMET KARADAĞ’DAN YOZGAT VALİSİ ZİYA POLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Ankara Mamak Kaymakamlığı’ndan Yozgat Valiliği’ne atanan Vali Ziya Polat’ı makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileğinde bulundu. Yozgat Valisi Ziya Polat ile bir süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Vali Polat'a Yozgat Bozok Üniversitesi'nin durumu, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Yozgat Valisi Ziya Polat da Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yozgat Valisi Ziya Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Prof. Dr. Yücel Güney ve Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen de eşlik etti.

22.6.2020 16:43