REKTÖRÜMÜZ VALİ ÇAKIR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yozgat Valisi Kadir Çakır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektörümüze İletişim Fakültesi öğretim elemanı Öğr. Gör. Yasemen Göksügür eşlik etti.

Ziyarette Vali Çakır’a İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan üniversitemiz radyosu Bozok FM hakkında bilgi verildi. Radyo sorumlusu Öğr. Gör. Yasemen Göksügür, Vali Çakır’ı test yayınları devam eden ve kısa süre zarfında  resmi açılışı yapılacak olan Bozok FM’e canlı yayın konuğu olarak ağırlamak istediklerini dile getirdi. Vali Çakır, üniversite radyosunda konuk olarak ağırlanmaktan mutluluk duyacağını belirterek teşekkür etti.

Ziyaret sonrası Kurban Bayramı vesilesiyle üniversitemiz radyosunda yayınlanmak üzere Vali Kadir Çakır’dan bayram mesajı alındı.

7.8.2019 09:08