REKTÖRÜMÜZE TEBRİK ZİYARETLERİ

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

REKTÖRÜMÜZE TEBRİK ZİYARETLERİ

Yozgat Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Çelebi Dursun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri,  Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan, Saraykent İlçe Milli Eğitim Müdürü Hidayet Ceylan,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak ve beraberinde Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürleri, Yozgat Novada AVM Müdürü Ali Güler, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, başarılı çalışmalarının devamını dileyen ve kendisini tebrik eden misafirlerine göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkürlerini iletti.

11.6.2019 09:56