ÜNİVERSİTEMİZ 12. BAHAR ŞENLİKLERİ SONA ERDİ

Üniversitemiz tarafından 29 Nisan-03 Mayıs 2019 tarihleri arasında bir dizi sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kutlanan 12. Bahar Şenlikleri sona erdi.

ÜNİVERSİTEMİZ 12. BAHAR ŞENLİKLERİ SONA ERDİ

Bu yıl tiyatro gösterileri, konserler, şiir dinletileri, sergi, öğrenci müzik topluluklarının konserleri ile Yozgat’ta renkli görüntülere ev sahipliği yapan Yozgat Bozok Üniversitesi 12. Bahar Şenlikleri ile üniversitemiz öğrencileri yorucu eğitim öğretim yılının yorgunluğunu ve stresini attı.

Üniversitemiz öğrencileri ile beraber Yozgat halkının da davetli olduğu Bahar Şenlikleri'nde üniversitemiz Müzik ve Sanat Topluluğu tarafından verilen konserler büyük ilgi gördü. Grup Ellemaoficial, Grup PAW, Grup İhtiyar Heyeti ve İbrahim Sarıca’nın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle öğrencileri coşturdu.

Üniversitemiz Bahar Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey tarafından gerçekleştirilen filografi, cam seramik ve hediyelik eşya ürünleri sergileri ilgililerinin beğenisine sunuldu.

Her yıl şenlikler kapsamında geleneksel hale gelen Uçurtma Şenliği’nde ise her yaştan vatandaş keyifli vakit geçirdi.  Yoğun ilgi altında gerçekleşen ve renkli görüntülerin hâkim olduğu şenliğe aileleriyle birlikte katılan minikler rüzgâra karşı uçurtmalarını gökyüzüne göndermenin coşkusunu yaşadı.

6.5.2019 09:25