ÜNİVERSİTEMİZ İLETİŞİM FAKÜLTESİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanlığı görevine Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Akdağ  atandı. Bir süredir İletişim Fakültesi Dekan Vekili olarak görevini yürüten Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca,  İletişim Fakültesi Dekanlığı görevini düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Mustafa Akdağ’a teslim etti.

İletişim Fakültesi binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Dekanlık görevini bir süredir yürüten Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca'ya teşekkür etti. Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca'nın fakülteye tamamlanmış ve halen hazırlığı devam eden projelerle değer kattığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ, bu bayrak yarışında yeni görevi devralan Prof. Dr. Mustafa Akdağ'a da hayırlı olsun dileklerini iletti.  Devir teslim törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Prof. Dr. Yücel Güney ve İletişim Fakültesi öğretim elemanları katıldı.

5.10.2020 17:27