ÜNİVERSİTEMİZDE “MİMARLIKTA GEÇMİŞTEN GELECEĞE ZAMAN VE MEKÂN” KONFERANSI

ÜNİVERSİTEMİZDE “MİMARLIKTA GEÇMİŞTEN GELECEĞE ZAMAN VE MEKÂN”  KONFERANSI

Üniversitemiz Megaron Öğrenci Topluluğu tarafından “Mimarlıkta Geçmişten Geleceğe Zaman ve Mekân” konulu konferans düzenlendi.

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Taş, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin zaman ve mekân yaklaşımlarını irdeleyerek kendilerini geliştirip deneyim kazanmaları ve sosyal açıdan kişisel gelişimlerine katkı sağlamaları amacıyla düzenlenen konferansta, konuşmacı Evren Yiğit, Gülşah Kahraman ve Yakup Hazan bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Konferansın ardından öğrencilerle tual boyama üzerine workshop etkinliği yapıldı.

10.10.2019 14:53