VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREVİNDE PROF. DR. ZAFER GÖNÜLALAN DÖNEMİ

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi’ne Dekan olarak atanan Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Veteriner Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Zafer Gönülalan, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi eski dekan Prof. Dr. Sait Yılmaz’dan teslim aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Veteriner Fakültesi akademik ve idari kadrosunun katılımı ile Bozok Sosyal Tesisleri ve Restaurant’ta gerçekleşen devir teslim töreninde Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Pof. Dr. Sait Yılmaz görevini Prof. Dr. Zafer Gönülalan’a devretti.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Veteriner Fakültesi dekanlığı görevini bir süre ifa eden Prof. Dr. Sait Yılmaz’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni dekan Prof. Dr. Zafer Gönülalan’a başarı dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ konuşmasının devamında: “Veteriner Fakültemiz, Üniversitemizdeki diğer fakülteler gibi önem verdiğimiz fakültelerimizin arasında yer almakta ve her geçen gün başarılı bir şekilde gelişimini sürdürmektedir. Bu süreçte Prof. Dr. Sait Yılmaz hocamız görevi süresince Veteriner Fakültemize önemli katkılar sunmuşlardır. Kendileri bugün itibari ile  görevi Prof. Dr. Zafer Gönülalan’a devretti.ler. Prof. Dr. Zafer Gönülalan hocamızın da bilgi, birikim ve tecrübeleri ile fakültemize değer katarak daha ileri noktalara taşıyacağına inanıyorum.” dedi.

16.3.2020 14:32