MEDYA ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

YOZGAT BELEDİYE BAŞKANI CELAL KÖSE BOZOK FM’DE "15 TEMMUZ ÖZEL YAYINI"NIN KONUĞU OLDU

YOZGAT BELEDİYE BAŞKANI CELAL KÖSE BOZOK FM’DE

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası" etkinlikleri kapsamında üniversitemiz radyosu Bozok FM'de "15 Temmuz Özel Yayını"nın konuğu Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse oldu.

Üniversitemiz Yozgat Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Şahin Tuğrul’un sunuculuğunda canlı olarak gerçekleştirilen 15 Temmuz özel yayınında Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, 15 Temmuz'un, Türkiye için bir milat, alçak saldırının, darbenin ötesinde bir işgal girişimi olduğunu söyledi.

Başkan Köse, “15 Temmuz demokrasi tarihimize vurulmuş bir lekedir. O gün Rabbimiz gönlümüze bir ferahlık verdi.  Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine herkes meydanlara indi.  Vatanına, milletine, devletine, ezanına, bayrağına, demokrasisine ve Cumhurbaşkanımıza o gece sahip çıktı. Milletimiz demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden saldırı karşısında dik durdu ve canı pahasına milli değerlerini savundu. Ülkemizde kötü emelleri olan kişilere fırsat verilmedi.  Aziz ve inançlı milletimiz her zaman devletinin ve milletinin yanında oldu. Bundan sonra da olmaya devam edecektir. 15 Temmuz destanını yazan şehitlerimizi ve vatan, millet, ezan ve bayrak uğruna şehit olmuş tüm şehitlerimize rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık sıhhat uzun ömürler diliyorum. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Rabbim ülkemize bir daha böyle günler yaşatmasın." dedi.

14.7.2021 17:00 || 286 kez okundu.