GENEL DUYURULAR

BOSUYAM "İNGİLİZCE AKADEMİK YAZMA KURSU" ÖN BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından online olarak yapılacak olan kurslarımız için ön başvurular başlamıştır.

Web sitemizde  yer alan  Kursiyer Başvuru Formunu doldurarak kursumuza başvuru yapabilirsiniz.

28 Eylül 2020 tarihi itibariyle (HALK BANKASI YOZGAT ŞUBESİ) TR550001200978500006000074 no'lu hesap numaramıza Ad Soyad ve Ücret yatırdığı kursun adıyla ödeme yapılmaya başlanacaktır.

Kursun Adı:

İngilizce Akademik Yazma Kursu

Toplam Kurs Süresi (Saat):

40 saat

Kursun Kaç Hafta Süreceği:

8 hafta

Haftada Kaç Gün ve Saat Olacağı:

2 gün 5 saat

Kursun Başlangıç Tarihi:

06.10.2020

Kursun Bitiş Tarihi:

26.11.2020

Kursun Verileceği Mekân:

Kurs Sonunda Verilecek Belge:

(   )Katılım Belgesi       (  X )Başarı Belgesi       (   )Sertifika

NOT: 40 SAAT ALTINDA KATILIM BELGESİ, 40-59 SAAT ARASI BAŞARI BELGESİ, 60 SAAT VE ÜZERİ EĞİTİMLERDE SERTİFİKA VERİLMEKTEDİR.

Kursun Hitap Ettiği Kitle:

(X )Genel

(   )Öğrenci           (   )Diğer (yazınız):

(   )Eğitimci

Kursun Ücreti:

400 TL

Kursun Amacı:

Kursiyerler  İngilizce  dilinde Akademik Yazma becerilerini geliştirmenin yanı sıra İngilizce kelime bilgisi dağarcığını da geliştirecek .İngilizce'de noktalama işaretlerinin kullanımını öğrenecek ve yazlılı metinleri analiz edebileceklerdir.

1.10.2020 14:25