ÖĞRENCİ DUYURULARI

SAĞLIK RAPORU İSTENEN PROGRAMLAR HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

2020 YKS YERLEŞTİRME SONUCUNDA ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT HAKKI KAZANIP SAĞLIK RAPORU İSTENEN ÖĞRENCİLER İLE İLGİLİ DUYURU

Kayıt olabilmek için sağlık raporu istenen programlara yerleşen adayların, herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu ile yerleştiği programa kayıt yaptırabilecektir.

Kayıt imkanı verilen ancak programa kayıt yaptırabilmek için ilgili kurum ve kuruluşların (Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve mevzuatı gereğince "Gemiadamı Sağlık Yoklama Belgesi", "Gemi Adamı Olur" belgesi, "Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı olur" "Özel Güvenlik Görevlisi Olur" vb.) belgeler istenen programlara (içinde bulunan süreçte söz konusu belgelerin temininde öğrencilerin yaşayabileceği muhtemel sorunlar dikkate alınarak) öğrenciler istenen belgeleri 25 Eylül 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt olduğu birime ibraz etmeleri gerekmektedir.

Yükseköğretim kurulunun ilgili yazısı için tıklayınız

4.9.2020 19:47