Öğretim Üyesi İlanı

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN :

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER :

1-Doçent Kadrosu daimi statüde olup adaylar dilekçesinde; başvurmuş olduğu anabilim dalını belirtecektir. Fotoğraflı özgeçmiş, yayın listesi, resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri, doçentlik belgesini (resmi kurumlarca onaylı sureti), hizmet cetveli (varsa),  bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıflarını, bunlara ilişkin dokümanlarını, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını, Üniversitelere veya Yüksek Teknoloji Enstitülerine katkılarını kapsayan belgelerini dört takım dosya yaparak başvuru yapacaklardır.

2-Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için adaylar dilekçesinde; başvurduğu anabilim dalını belirtecektir.  Varsa hizmet belgesi, yayın listesi,  resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri, fotoğraflı özgeçmişini, bilimsel çalışma ve yayımlarını kapsayan dört takım dosyayla birlikte başvuracaklardır.

İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ

UNVANI

ABD

DRC.

ADET

ARANAN NİTELİKLER

İLETİŞİM FAK.

Radyo-Televizyon

1

Radyo, Televizyon ve Sinema alanında doktora yapmış olmak.

Sinema

1

Radyo, Televizyon ve Sinema alanında doktora yapmış olup, Bilim Kurgu Sineması alanında çalışması bulunmak.

İLAHİYAT FAK.

Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi

1

Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi alanında doktora yapmış olmak.

TIP FAK.

Kardiyoloji

1

Kronik total oklüzyon hastalarında ve koroner anjiyoplasti sonrası restenoz üzerine hematolojik parametrelerin etkileri üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Göğüs Cerrahisi

1

Endobronşial volüm küçültücü tedavi yöntemleri konusunda çalışmaları olmak.

Patoloji

1

Gastrointestinal stromal tümörlerde ve meme kanserinde immünohistokimyasal olarak proliferatif belirteçlerin prognastik önemi ile ilgili çalışmaları olmak.

Adli Tıp

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Göğüs Hastalıkları

İç Hastalıkları

1

Yandal uzmanlığını Onkoloji, Hematoloji veya  Romatoloji alanlarından birinde yapmış olmak.

İç Hastalıkları

1

Yandal uzmanlığını Gastroentereloji veya İmmünoloji üzerine yapmış olmak.

Radyasyon Onkolojisi

Radyoloji

Tıbbi Genetik

Göğüs Cerrahisi

1

Metastatik Akciğer Kanserleri ile ilgili çalışması olmak.

Patoloji

2

Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi

2

Biyofizik

VETERİNER FAK.

Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji

1

Veteriner Fakültesi lisans mezunu olup, Hekimlik Tarihi ve Deontoloji alanında doktora yapmış olmak.

Veterinerlik Histoloji-Embriyoloji

4

1

Veteriner Fakültesi lisans mezunu olup, Histoloji-Embriyoloji alanında doktora yapmış olmak.

SARIKAYA FİZ. VE REH. Y. O.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

1

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü lisans mezunu olup,   alanında doktora yapmış olmak.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

1

Anatomi alanında doktora yapmış olmak.

Başvuru Adresi:         Doçent kadrosu için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi Kadrosu içinde ilgili birimlere başvuru yapılacaktır.

*3 (Üç) aydan fazla mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak.

Müracaat tarihleri:  10/09/2018-25/09/2018 Salı günü saat 17.00 kadar,

AÇIKLAMALAR :

1- İlanımız Resmi Gazetede 10/09/2018 tarihinde yayımlanmıştır.

2- Başvurular şahsen yapılacaktır.

3- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 (üç) nüsha halinde kesinlikle bilgisayar ortamında doldurulacaktır) form için Tıklayınız

4- Adli sicil belgesi

5 -Özgeçmiş ve yayın listesinin son sayfaları hariç tüm sayfaları paraflı, son sayfasında ise ad, soyad, imza ve tarih olacaktır.

6-Adaylar Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin II. Bölümünde bulunan Profesörlük, Doçentlik ve Doktor Öğretim Üyesi Başvurularında Aranacak Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Esasları tablosunu doldurarak başvuru dosyasına ekleyecektir.

7- Şartları taşımayan veya sonradan şartları taşımadığı tespit edilen adayların ataması yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilecektir.

11.09.2018
Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat