VI. BOZOK BİLİM ÇALIŞTAYI (23-25 Ağustos 2017)

BSW2017

Sixth Bozok Science Workshop:

Studies from Nuclei to Nanomaterials with Applications
23-25 August 2017, Yozgat, Turkey

Altıncısını düzenlemeyi planladığımız çalıştayın bsw.bozok.edu.tr adresi güncellenerek yayına konmuştur.

Toplantının ana felsefesi deneysel ve teorik bilgi ve deneyimlerin disiplinlerarası paylaşımını teşvik etmektir. BSW2017 "Çekirdekten Nanomalzemelere Araştırmalar ile Uygulamaları" ile ilgili konular çerçevesinde gerçekleştirilmeye çalışılacaktır ancak bu tema sınırlayıcı olmayacaktır. Toplantıda değişik konuları da dahil edecek şekilde Sözlü ve Poster sunumlara yer verilecektir.

Toplantı kapsamında etkinlikler 3 gün sürecek; ilk iki gün sunumlar için, üçüncü gün serbest tartışmalar, yeni proje fikirleri geliştirmeye ve gezi programlarına ayrılabilecektir.

BSW2017 toplantısında sunulacak olan sunumların özetlerini “Electronic Letters on Science & Engineering” (http://dergipark.gov.tr/else) dergisinde yayınlamayı planlamaktayız. Sunacak katılımcının Çalıştaya kayıt yaptırması ve Özetlerin e-posta yolu ile bsw@bozok.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Özet gönderimi için son tarih 1 Ağustos 2017'dir. Ancak başvuru değerlendirme sürecinde gecikme yaşanmaması için daha erken gönderilmesi önerilmektedir.

İlgi duyan siz değerli araştırmacıları toplantıda yanımızda görmekten mutluluk duyarız. Öneri ve tavsiyeleriniz doğrultusunda hazırlık sürecini iyileştirebileceğiz.

Katkı ve katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Saygı ve selamlarımla.

Prof. Dr. Mustafa Böyükata