VALİ ZİYA POLAT, BOZOK TEKNOPARK'I ZİYARET ETTİ

Yozgat Valisi Ziya Polat, Üniversitemiz kampüsünde 13 Ar-Ge, 2 kuluçka ve 1 destek firmasıyla çalışmalarına devam eden Bozok Teknopark’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette  Vali Polat’a, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen de eşlik etti.

Rektör Yardımcımız ve Teknopark A.Ş Genel Müdürü Prof. Dr. Şenol Akın, Vali Polat’a Teknopark’ın işleyişi hakkında bilgiler aktardı. Vali Polat,  Teknopark bünyesindeki firmaları  tek tek gezerek yapılan çalışmalar hakkında  firma yetkililerinden bilgiler aldı. Ayrıca Vali Polat,  evlerde oluşan ambalaj atıklarının toplanması ve ekonomiye yeniden kazandırılmasıyla ilgili Bozok Teknopark bünyesindeki firma tarafından tasarlanarak üretilen KOSGEB destekli "Akıllı Ambalaj Toplama Konteyneri"ni yerinde inceledi.

11.11.2020 14:36