“15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü" Etkinlikleri Başladı
Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz 2016’da hain darbe girişiminin 9’uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bir dizi program düzenlendi.
Üniversitemiz Erdoğan Akdağ Camii’nde 15 Temmuz şehitlerimiz anısına mevlid-i şerif okundu. Cuma namazı öncesi okutulan mevlid-i şerife çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunmasının ardından başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal etmiş olan tüm şehitlerimiz için dualar edildi.
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma programı etkinlikleri kapsamında 14 Temmuz Pazartesi günü Üniversitemiz Bilal Şahin Batı Kampüsü’nde yer alan 15 Temmuz Hatıra Ormanı’na 15 Temmuz şehitleri anısına fidanlar toprakla buluşturulacak.
11.07.2025 13:46:07
Görüntülenme:
142